Liliana Zăvoeanu

Buna,

Eu sunt Liliana si te felicit ca esti interesat de un NouEu 😉

Sunt Coach, Master NLP (in formare) si Tehnician nutritionist. Experienta mea incepe acum mai bine de 7 ani cand mi-am descoperit pasiunea pentru alimentatie sanatoasa, miscare si auto-cunostere. Am ales sa fructific toate aceste pasiuni si mi-am canalizat intreaga energie pentru a dobandi cat mai multa cunoastere pe care am pus-o in practica. M-am reconstruit pas cu pas intr-un om care vrea, poate, stie cum si reuseste! Apoi am simtit o dorinta puternica sa impartasesc toate aceste cunostinte, pentru a putea construi impreuna cu tine o viata plina de energie si vitalitate. Astfel s-a nascut acest proiect (NoulEu).

Am fost norocoasa sa ma asociez cu oameni deosebiti si acum coordonez o echipa de profesionisti cu competente in domenii diverse, de la Nutritie, Coaching, Programare Neuro-Lingvistica, la Mentorat si EMDR.

Vino alaturi de noi si vei afla despre felul in care gandirea si experientele vietii ne conduc spre un stil de viata sanatos sau dimpotriva spre o imagine de sine scazuta, vei afla de ce ne ingrasam, cum ne autosabotam, de ce avem anumite comportamente si ce se ascunde in spatele lor, cum si ce sa mancam, cum sa gatim, cum sa ne motivam, cum sa obtinem rezultate si cum sa le pastram. Pentru a nu pierde aceste informatii iti recomand sa te abonezi la newsletter-ul nostru. Iti promit ca nu te vom agasa cu informatii plictisitoare, ci dimpotriva vei avea acces la tot ce este mai bun 😉

Ne place sa lucram cu oamenii si sa le aratam puterea din interiorul lor, sa ii ajutam sa-si acceseze propriile resurse si cateodata sa “le dam avant” spre reusita. Credem cu tarie ca fiecare dintre noi are puterea sa obtina orice in viata lui, iar fundatia o constituie un stil de viata sanatos.

Ce spun clienții despre noi?

 • Programul discret a avut o contributie esentiala in calatoria mea spre o viata echilibrata si eliminarea surplusului de kilograme. Am ajuns la concluzia persoanala ca micile corectii dau marile rezultate si asta am invatat din sedintele de coaching cu voi

  Alexandru Holban
  Alexandru Holban Antreprenor
 • Ce m-a ajutat cel mai mult in colaborarea noastra si diferit fata de a altor coachi a fost abordarea din mai multe perspective a procesului de slabit. Pe langa principiile de nutritie insusite si apoi aplicate, mi s-a explicat cat de important este sa nu fiu dezamagita si sa nu ma cert atunci cand ma abat de la planul alimentar si sa ma bucur de micile victorii. Pentru mine asta a facut diferenta intre esec si reusita. Eram buna la teorie, stiam principiile de nutritie si le aplicam pe termen scurt, dar problema era ca ma tineam de treaba o luna, maxim doua si apoi cedam ispitelor culinare si cu greu reuseam sa ma redisciplinez. Si la un moment dat, in timpul sedintelor de coaching m-a lovit deodata: faptul ca eu nu ma vizualizam slaba, ca nu credeam ca o sa reusesc sa ating greutatea pe care mi-o doream (istoricul dietelor si a efectului yo-yo ma faceau sa cred asta). Si cand am realizat asta am stiut ce am de facut: am schimbat atitudinea fata de mine si astfel s-au schimbat convingerile si comportamentele pe care le aveam fata de mancare.

  Marina Zarnescu
  Marina Zarnescu Economist
 • Înainte să încep programul cu cei din echipă, îmi imaginam că oamenii aceia ar trebui să-ți „scoată ochii” pentru toate greșelile alimentare pe care le faci și să te sperie cu numărul de calorii pe care-l au produsele pe care le-ai consumat.  Am fost plăcut suprinsă de atitudinea voastră încă de la început; mi-ați dat din start senzația că sunteți lângă mine pentru a mă susține și nu e deloc vorba de o gașcă de supraveghetori rigizi ai alimentației mele. Am început procesul  prin a-mi ține un jurnal alimentar pe telefon și a mânca la ore fixe. Jurnalul alimentar nu e atât de simplu cum pare; aveam mereu tendința de a „omite” anumite produse consumate, de-a mânca trei felii de pâine în loc de două, cât erau trecute pe hârtie. Mi-ați înțeles perfect această problemă și ați pus accent pe latură emoțională a mâncatului, ceea ce pentru mine a contat foarte mult. Am înțeles că tendința de a mânca „pe furis” vine din copilărie și că sentimentul de sațietate apare mai rapid atunci când te bucuri cu adevărat de ceea ce mănânci, indiferent că e vorba despre o „bomba calorica” sau de ceva ușor. Am înțeles de la voi că slăbitul este un proces de durată și că rezultatele rapide nu aduc niciun beneficiu.  Datorită vouă am realizat că procesul de slăbire este vorba în primul rând despre echilibru și asumare.

  Simona Schiopu
  Simona Schiopu Scriitor

Certificate

Start typing and press Enter to search