Programul este recomandat si in cazul copiilor, la fel de bine ca la adulti?

Sigur ca da, tinand cont ca majoritatea obiceiurilor alimentare se formeaza in prima parte a vietii, este important ca informarea sa vina din timp.

In situatia copiilor programul este adaptat varstei si cerintelor lor specifice. In principiu, determinam nevoile si stabilim impreuna cu parintii calea cea mai potrivita de urmat.

Recomandati si un plan de exercitii fizice?

Obisnuim sa numim asta “miscare” si vom discuta detaliat acest aspect, in functie de ceea ce iti doresti tu :). Mai multe detalii privind modul in care abordam acest aspect gasesti in sectiunea „Cum ma misc” de pe blog.

Pe scurt, vom lucra pe dorinte, si mai putin pe “trebuinte” – vom aduce in acest plan (al miscarii) actiuni care iti plac, pe care le pornesti in pasi mici si simpli pentru a le duce cu usurinta pe termen lung 🙂

Life si/sau business coaching?

Da 😉 Esti norocos/ -oasa.

De cele mai multe ori cand persoane vin sa rezolve o problema de greutate, ajungem sa discutam despre relatia de cuplu, blocaje sau alte situatii legate de serviciu, afaceri, obiective neatinse. In general cam tot ce ii afecteaza emotional,

Atat coachingul cat si programarea neurolingvistica vin cu tehnici puternice si rapide care scurteaza drumul catre rezultatul dorit.

Cat dureaza o sedinta?

In general o ora, o ora si jumatate. Prima intalnire pe care o avem va fi probabil mai lunga.

De cate sedinte am nevoie?

Numarul de sedinte este specific pentru fiecare persoana in parte. Scopul este de a te ajuta sa vezi rezultate vizibile, consistente, sustenabile pe termen lung.

Un studiu recent arata ca 6 sedinte de consiliere sunt suficiente pentru a schimba modul în care gandesc oamenii despre viața lor si de a face schimbari la nivel mental pentru a obtine ce isi doresc.

Dorinta ta de a schimba ceva ce nu mai doresti sau sa imbunatatesti o latura a vietii este investitia ta initiala. 

Ce se intampla daca nu sunt din Bucuresti?

Aici ne ajuta tehnologia 😉 pentru ca nu este nevoie sa ne vedem neaparat, ci ne putem folosi de numeroasele aplicatii /dispozitive pe care le avem la indemana – telefon, skype, video call, e-mail acolo unde este cazul, etc.

Avem rezultate deosebite si in sedintele on-line, performantele fiind la fel de bune ca in cazul celor off-line. Diferenta o face dorinta ta de a deveni un NouEu ;).

Sunt necesare analize medicale inainte de inceperea programului?

Analizele medicale nu sunt obligatorii, dar este recomandat sa aveti un set de analize facute de curand si deasemenea daca aveti afectiuni specifice, dupa ce veti lua la cunostinta despre caracteristicile programului, sa consultati medicul dumneavoastra.

Este obligatoriu sa urmez toate cele 3 module?

Nimic nu este obligatoriu; recomandarea noastra este sa finalizezi modulul pe care il incepi.

Va trebui sa urmez o anumita dieta, sa fac un anume tip de exercitii?

Nu si Da ?, in aceasta ordine. Evident vei opera schimbari in modul in care mananci, faci miscare, sau gandesti. Toate aceste schimbari vor fi insa ale tale,  alese de tine astfel incat sa le poti sustine pe termen lung.

Pot sa urmez in paralel programul meu de fitness?

Sigur, nu exista absolut nici o limitare.

In situatia in care sunt nemultumit, imi pot recupera investita?

Da. Singura conditie este sa parcurgi modulul inceput pana la capat. La finalul modulului, in situatia in care din orice motiv esti nemultumit iti poti recupera integral investitia.

Exista posibilitatea de a plati in rate?

Da. Asa cum mentionam in descrierea programului unul dintre cuvintele de ordine este flexibilitatea.

Beneficiez de reducere daca urmez programul impreuna cu unul, doi sau mai multi parteneri?

Da, fiecare astfel de situatie va beneficia de o oferta personalizata.

Ce alte costuri implica acest program?

Programul nu implica costuri ascunse, altele decat cele mentionate in descriere.

Va trebui sa consum anumite produse (suplimenti nutritionali, batoane proteice, energizante, etc)?

Raspunsul simplu este NU.

Raspunsul elaborat … daca tu consumi suplimente nutritionale in mod obisnuit este ok. Acestea nu interfereaza cu programul.

Nu am probleme cu greutatea. Este acest program potrivit pentru mine?

Cu certitudine ?. Este in primul rand pentru dumneavoastră pentru ca urmand programul veti adopta un mod de viata echilibrat si veti evita toate neplacerile cu care se confrunta persoanele care au probleme cu greutatea.

Start typing and press Enter to search