Programul „DISCRET” se adresează persoanelor interesate de sănătate și de propria imagine. Iți oferă beneficiul de a introduce discret în viața ta, câteva obiceiuri care te ajută să ai o sănătate mai bună și să arăți din ce în ce mai bine, flexibil, fără eforturi considerabile, fără diete sofisticate și fără exerciții obositoare. În ritmul tău, vei integra câteva mici schimbări în stilul de viață și vei reuși să te simți mai bine de la o zi la alta; îți va place să te uiți în oglinda și vei iubi să auzi întrebarea „Cum ai făcut?”

“Discret” este structurat pe trei module fiecare dintre acestea avand o durata variabila (intre 30 si 180 de zile – functie de rezultate).

Programul incepe cu o intalnire de precalificare in care ne cunoastem si stabilim modul si daca vom lucra impreuna. Va prezentam detaliat structura primului modul, aflam cateva date despre dumneavoastra si va raspundem la intrebari.

In situatia in care alegem sa lucram impreuna structura programului este următoarea:

 

Modulul I este modulul “CUM?”. Se desfășoară pe parcursul a 30-60 de zile si este perioada in care evaluam stilul de viata pe trei coordonate: Cum mâncăm, Cum ne mișcăm si Cum gandim. Incepem prin a evalua starea ta de sănătate și istoricul personal pentru a putea decide dacă nu există contraindicații să începi un program de control al greutatii. Construim împreună un plan personalizat pe aceste coordonate cu scopul de a identifica si implementa cateva obiceiuri noi,in mod neagresiv, astfel incat sa dam un restart corpului nostru. In primele 30 de zile ne vom întâlni săptămânal, ulterior la 2 saptamani pentru 1 ora maxim o ora si jumătate. Vei beneficia de suport /asistenta (telefon, Skype), vor fi teme de la o săptămână la alta si vom monitoriza împreună evolutia. Vei primi susținere totală și soluțiile potrivite pentru provocarile apărute în timpul procesului pentru a te putea menține pe drumul cel bun. Investitia pentru modulul I este de 200€ (minim 6 sedinte de consiliere/ coaching).

Modulul 2 este modulul CÂT? Durează  60 la 90 de zile si in acest modul vom ranforsa obiceiurile implementate in primul modul. Ne vedem o data la 2 saptamani si beneficiezi de asistenta permanent. In acest modul vei ajunge in controlul cantităților si al situatiilor dificile  atat in ceea ce priveste alimentatia cat si miscarea si modul cum gandim si vei stapani cateva tehnici foarte puternice care te vor ajuta sa te bucuri de lucrurile care ti se întâmplă. Si bineînțeles ne vom distra foarte mult. Investitia pentru acest modul este de 300€. (6-8 sedinte de consiliere/coaching).

Modulul 3 este modulul CE?. Este cel mai lung pentru ca durează practic toată viata☺. Vom parcurge impreuna 90 pana la 180 de zile si va fi etapa de construire si consolidare a unui nou comportament referitor la sănătate (NoulEu ☺). Vom impinge impreuna cateva limite bucurandu-ne de calatorie. Ne vedem la 2-3 saptamani pentru monitorizare si suport si ai acces permanent la un antrenor personal. Investitia pentru acest modul este de 500€ (10-12 sedinte de consiliere /coaching).

De ce ai alege sa urmezi programul Discret:

 • Este un program care nu presupune diete chinuitoare, sau exercitii fizice epuizante;
 • Vei beneficia de un plan personalizat prin care pas cu pas vei introduce in viata ta noi obiceiuri; cuvintele de ordine sunt flexibilitate, adaptare, beneficii, rezultate;
 • Vei avea acces la un antrenor personal, cu abilitati avansate privind nutritia, miscarea fizica, life-coaching-ul si tehnici NLP.;
 • Vei invata sa treci peste esecuri si sa gestionezi situatiile dificile;
 • Vei avea din nou energie si te vei bucura de vechile tale pasiuni;
 • Vei avea acces la o comunitate din ce in ce mai mare de oameni entuziasti, orientati catre rezultate, avand obiective asemanatoare cu ale tale;
 • Incepand cu modulul 2, cei apropiati tie (sot/sotie, copii, parinti) vor beneficia de o sedinta de consiliere gratuita in care vor invata cum sa iti ofere suport pe parcursul programului;
 • Vei deveni model pentru cei apropiati;
 • Ai garantie 100% pe satisfactie in sensul in care daca din orice motiv, la finalul vreunui modul consideri ca nu a meritat investitia iti primesti banii inapoi integral;
 • Nu in ultimul rand programul Discret este nu doar un program de control al greutatii ci un veritabil program de dezvoltare personala!

 

F.A.Q.:

 

 1. Sunt necesare analize medicale inainte de inceperea programului?

Analizele medicale nu sunt obligatorii, dar este recomandat sa aveti un set de analize facute de curand si deasemenea daca aveti afectiuni specifice, dupa ce veti lua la cunostinta despre caracteristicile programului, sa consultati medicul dumneavoastra.

 1. Este obligatoriu sa urmez toate cele 3 module?

Nimic nu este obligatoriu; recomandarea noastra este sa finalizezi modulul pe care il incepi.

 1. Va trebui sa urmez o anumita dieta, sa fac un anume tip de exercitii?

Nu si Da ?, in aceasta ordine. Evident vei opera schimbari in modul in care mananci, faci miscare, sau gandesti. Toate aceste schimbari vor fi insa ale tale,  alese de tine astfel incat sa le poti sustine pe termen lung.

 1. Pot sa urmez in paralel programul meu de fitness?

Sigur, nu exista absolut nici o limitare.

 1. In situatia in care sunt nemultumit, imi pot recupera investita?

Da. Singura conditie este sa parcurgi modulul inceput pana la capat. La finalul modulului, in situatia in care din orice motiv esti nemultumit iti poti recupera integral investia.

 1. Exista posibilitatea de a plati in rate?

Da. Asa cum mentionam in descrierea programului unul dintre cuvintele de ordine este flexibilitatea.

 1. Beneficiez de reducere daca urmez programul impreuna cu unul, doi sau mai multi parteneri?

Da, fiecare astfel de situatie va beneficia de o oferta personalizata.

 1. Ce alte costuri implica acest program?

Programul nu implica costuri ascunse, altele decat cele mentionate in descriere.

 1. Va trebui sa consum anumite produse (suplimenti nutritionali, batoane proteice, energizante, etc)?

Raspunsul simplu este Nu.

2 Nu am probleme cu greutatea. Este acest program potrivit pentru mine?

Cu certitudine ?. Este in primul rand pentru Dumneavoastră pentru ca urmand programul veti adopta un mod de viata echilibrat si veti evita toate neplacerile cu care se confrunta persoanele care au probleme cu greutatea.

Start typing and press Enter to search